موضوعات مرتبط: مراسم الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمانیها علاقه ویژهای به سیب زمینی دارند و سیبزمینی در اشکال مختلف و با دستورهای غذایی گوناگون جای بخصوصی را در برنامه غذایی آلمانیها دارد. هر آلمانی سالی ۶۷ کیلو سیبزمینی مصرف میکند.
سیب زمینی برای نخستین بار در سال ۱۶۳۰ وارد آلمان شد، اما کشاورزان علاقهای به کشت آن از خود نشان ندادند تا اینکه فریدریش دوم، پادشاه پروس با بکار بردن ترفندی کشاورزان را به کشت سیب زمینی علاقمند کرد. او به منظور حفاظت از این ماده غذایی جدید دستور داد دور تا دور زمینی که در آن سیبزمینیکاشته شده بود نگهبان بگمارند. او با این کار حساسیت کشاوزان را نسبت به "ارزشمند بودن" سیبزمینی برانگیخت.
هیچ جشن و میهمانی در آلمان بدون سالاد سیبزمینی قابل تصور نیست. گرچه مواد اصلی سالاد از سیبزمینی و سس مایونز تشکیل شده، اما دستورالعملهای گوناگون باعث شده تا این سالاد با مزههای مختلف تهیه شود.
برخی از غذاهای آلمانی با سیبزمینی یا خمیر سیبزمینی که از پودر آن تهیه میشود، سرو میشوند. به این فرم از سیبزمینی "کلُوسه" (Klöße) گفته میشود.
در آلمان به سیبزمینی سرخ شده "پومس" (Pommes) گفته میشود. هیچ اغذیه فروشی یافت نمیشود که در آن سیبزمینی سرخ شده فروخته نشود. در آلمان سالی ۳۰۰ هزار تن سیبزمینی سرخ شده مصرف میشود.
سیب زمینی آبپز بخش جدایی ناپذیر غذای آلمانیها است. نوع دیگر حضور سیبزمینی بر سر میز غذا از نوع سیبزمینی آبپز پوست نگرفته است که برای مصرف با چاقو بریده میشود و با قاشق به همراه یک سس صرف میشود. کباب سیبزمینی که در ورق آلومینیوم پیچیده شده نیز از محبوبیت زیادی در آلمان برخوردار است.
"کوکو" سیبزمینی که در آلمان به آن "رایبهکوخن" (Reibekuchen) گفته میشود بخصوص در شهرهای حاشیه راین بسیار محبوب است. این "کوکو" معمولا به همراه پوره سیب درختی و یا ماهی سالمون که در آلمان به آن "لاکس" (Lachs) میگویند، مصرف میشود.
یک ضربالمثل آلمانی که کاربرد زیادی هم دارد میگوید: "بزرگترین سیبزمینیها نصیب احمقترین دهقانان میشود" (Die dümmsten Bauern ernten die dicksten Kartoffeln). در موارد دیگر هم سیب زمینی کاربرد دارد. مثلا گفته میشود: کسی یا چیزی را "مثل سیب زمینی داغ رها کردن".
موضوعات مرتبط: درباره المانکشاورزی المان
برچسبها: همه چیز دزباره المان
Bundeswehr یا دفاع فدرال نام نیروهای مسلح متحد آلمان و دولت مدنی و مقامات تدارکات می باشد که به یک بخش نظامی (نیروهای مسلح یا Streitkräfte) و بخش مدنی با نیروهای مسلح حکومتی (Wehrverwaltung)تقسیم می شود. بخش نظامی نیروی دفاعی فدرال متشکل از Heer (نیروی زمینی)، Marine (دریایی)، Luftwaffe (نیروی هوایی) Streitkräftebasis (سرویس پشتیبانی مشترک)و Zentraler Sanitätsdienst (سرویس پزشکی مشترک) است.
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
مردم آلمان به زبان آلمانی صحبت میکنند که به آلمانی دویچ (Deutsch) و به انگلیسی جرمن (German) نامیده میشود. فرم استاندارد زبان آلمانی هوخدویچ (Hochdeutsch) نام دارد که در رسانهها به این گونه صحبت میشود. با اینحال، گویش هر منطقه اندکی با دیگری فرق دارد و نشانگر بار تاریخی آن منطقه است. عمدهی تفاوتهای گویشهای آلمانی، بین مناطق جنوبی با شمال و شرق آلمان است. بنابراین اگر به ایالتهای بایرن، بادن-وورتمبرگ و ساکسونی بروید، به مناطقی پا گذاشتهاید که گویش بخشی از هویت محلی مردم است. دلیل این تفاوت در گویش این است که رود ماین، جنوب آلمان را از شمال آن هم از نظر گویش و هم از نظر خردهفرهنگهای محلی جدا کرده است.
تو یا شما؟
ادب در صحبت در آلمان اهمیت ویژهای دارد. همانند فارسی در آلمانی نیز برای خطاب کردن دوم شخص دو کلمهی تو و شما وجود دارد و معمولاً برای خطاب قرار دادن اشخاص غریبه یا احترام به اشخاص بزرگتر باید از فرم رسمی و مودبانهی شما استفاده کنید که به آلمانی زی (Sie) معنی میدهد. کلمهی تو یا دوو (du) وقتی بهکار میرود که مخاطب، دوستی صمیمی یا فردی خردسال باشد.
آلمانیها در صحبت کردن رُک هستند و بههنگام صحبت به زبان انگلیسی پاسخهای کوتاه میدهند. توجه داشته باشید که مودب بودن در آلمان موضوعی مهم است. بنابراین تشکر کردن و جواب تشکر دادن اهمیت ویژهای دارد. برای تشکر کافیست از واژهی دانکه (Danke) استفاده کنید. وقتی کسی از شما تشکر کرد بگویید بیته (Bitte) که بطور تحتالفظی به معنی لطفاً است اما در جواب تشکر معنی خواهش میکنم میدهد. اگر تصمیم به اقامت در آلمان برای مدت طولانی دارید حتماً سعی کنید زبان آلمانی را یاد بگیرید. موسسات زیادی برای آموزش زبان آلمانی وجود دارند، بهخصوص در دانشگاهها هزینهی آموزش زبان آلمانی برای دانشجویان به نسبت پایینتر از موسسات خصوصی است.
موضوعات مرتبط: اموزش زبان المانیدرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
بعضیا میگن المانی ها ترسو هستن
المانی ها دو تا جنگ جهانی رو تجربه کردن، چند میلیون کشته دادن، اینا ترسو ان ؟ 70 سال پیش توی جنگ مفتضحانه شکست خوردند، تحقیرشون کردند، مملکتشون رو تقسیم کردند، ولی اینا دوباره همه چی رو از خاک بلند کردند و به اینجا رسوندن. هر کی طالب زندگیه خوبه، باید زحمت بکشه، حالا هر جا میخواد باشه. مردم المان سختی کشیده هستن و برای همین قدر عافیت رو می دونن . بخاطر همین روحیات قشنگشون هست که در مقابل بقیه نرمش به خرج میدن که به خیال بعضیا ترسو به حساب میان ولی در در واقعیت انسان های جسور با پشتکار بالا هستن و با همین جسارت هست که الان به بالاترین درجات علمی و اقتصادی و رفاهی و غیره رسیدن . به قول یکی از اندیشمندان ازادی خواهان میجنگند و ازادی را به دست می اورند و ترسو ها منتطر می نشینند تا از دستاورد کار ازادی خواهان بهره مند گردند و بر اساس این گفته می توان گفت المانی ها انسان های ازادیخواهی بودن که با جسارت مثال زدنی خودشان توانستند به موقعیت کنونی برسن . با شنیدن سرود ملی المان که میگه : اتحاد، قانون و آزادی برای سرزمین پدری، آلمان! بیایید همه برای این هدف تلاش کنیم؛برادرانه، با قلبها و با دستانمان! اتحاد و قانون و آزادی دلیل خوشبختی ما هستند.در درخشش این اقبال، جوانه کن جوانه کن، سرزمین پدری، آلمان! متوجه میشین تلاش و جسارت المانی ها مثال زدنی و قابل تآمله .
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
عید پاک، که هر ساله در آن رستاخیز مسیح گرامی داشته می شود، برای بسیاری از آلمانی ها یکی از مهم ترین اعیاد سال است. مردم سراسر کشور، این ایام را جشن گرفته و سنتی متنوع با قدمتی چندین صد ساله را پاس می دارند.
کودکان بیش از دیگران از فرا رسیدن این عید شادمان می شوند، به ویژه هنگامی که خرگوش عید پاک روز یکشنبه تخم مرغ رنگی ها را مخفی می کند، تا کودکان آن ها را جستجو کنند. در برخی از تخم مرغ ها هم احتمالا شیرینی یا اسباب بازی پنهان شده است.
قوم سورب ، که یک اقلیت نژاد اسلاو و ساکن شرق آلمان نزدیک مرز لهستان و جمهوری چک هستند، بیشترین مهارت را در رنگ کردن تخم مرغ دارند. ایشان این هنر را تا آنجا پیش برده اند، که حتی گاه برای تخم مرغ ها پوششی از تور بسیار ظریف می بافند.
یکی از رسومات دیگر این منطقه سوارکاری عید پاک است. مردان سوارکار شهر در کت و شلوار رسمی و سوار بر اسب هایی تزیین شده، از روستایی به روستای دیگر می روند تا پیام عید پاک را ابلاغ کنند. هر دسته می تواند تا 200 سوار کار را در بر گیرد. حاشیه خیابان ها با هزاران تماشاچی مشتاق پوشانیده شده است.
تخم مرغ در تزیین آب نمای عید پاک، که بیشتر خاص جنوب و جنوب شرقی آلمان است نیز نقش محوری را ایفا می کند. برای این کار ساکنین محل با همکاری یکدیگر آب نما را هربار در طرحی نو و مجلل با تخم مرغ رنگی و گل تزیین می کنند. این آب نما ها در زمان عید پاک از نقاط دیدنی محبوب بازدید کنندگان است و در برخی مناطق ناحیه فرانکن در واقع از نقاط جذب توریست به شمار می آید.
بر پا نمودن آتش یا چرخ عید پاک بیشتر در شمال آلمان رایج است. چرخ عید پاک چرخی است عظیم از جنس چوب بلوط و پوشانیده شده با کاه، که سوزانیده شده و از یک سراشیبی نزدیک به پایین غلطانده می شود. چنانچه چرخ سالم به پایین برسد نشان محصول خوب آن سال است. در باره آب عید پاک می گویند که دارای خواص ویژه ای است، ماندگاری طولانی دارد و پوست را بهتر پاک می کند. یکی از سنن قدیمی این است که در زمان عید پاک به چشمه ای نزدیک می روند تا از آن جا آب عید پاک پر کنند. عید پاک نیز مانند بسیاری دیگر از اعیاد، غذاهای ویژه خود را دارد، مانند نان عید پاک، ماهی روز جمعه پیش از عید پاک، یا بره روز یکشنبه عید.
منبع:http://www.teheran.diplo.de
موضوعات مرتبط: مراسم الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
با نظر دهی در سایت مشتری ويژه ما شويد
مدیریت سایت جهت اطلاع رسانی بهتر، از مسافرانی که به هتل ها و جاذبه های مختلف شهرهای المان سفر نموده اند درخواست مي نمايد نظر خود را در مورد شهرها، هتل ها و جاذبه های گردشگری در سايت http://www.deutschland.loxblog.com ثبت نمايند.
خواهشمند است ابتدا در وب سايت عضو شده و نظرات خود را جهت پربار تر شدن مطالب سایت اعلام کنید
در ضمن با فرستادن عکس و مطالب مرتبط با موضوعات مختلف درباره المان ما را خوشحال کنید
در ضمن مطالب شما با نام خودتان در سایت درج می گردد
خواهشمنديم فقط در مورد شهرها، جاذبه ها و هتل هايی که در مسافرت به المان به آن سفر داشته ايد نظردهيد.
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
معمولا وقتی مهاجرت میکنید و بعد از مدتی با دوستان و آشنایان قدیمی تماس میگیرید ، اولین سوالی که ازتون می پرسند این است که: «آلمان چطوره؟ خوش میگذره؟ اگه خوبه که ماهم جمع کنیم بیایم»
این یکی از کلی ترین و سخت ترین سوالانی هست که میشه پرسید؛ و در عین حال من رو هم یکم ناراحت میکنه. اما من همیشه این جواب مشابه رو میدم: «خوبه. خدارو شکر. اما بستگی به این داره که از زندگیتون چه توقعی داشته باشید و صلیقه های شما توی زندگی چی باشه»
واقعیت امر اینه که من راضی ام؛ اما این رضایت نسبی هست. همونطور که قبلا دراینجا و آنجا گفتم بستگی داره که دنبال چی میگشتین و چه هدفی داشتین و خب پر واضحه که هر کاری یکسری مزایا داره و یکسری معایب.
برای اینکه خودتون نتیجه گیری کنین من سعی میکنم یکسری موضوعات مختلف مربوط به زندگی در آلمان رو از دیدگاه شخصی خودم مطرح کنم.
غالب رفتارها و برخوردها در آلمان دوستانه اس٫ البته خب هرجایی آدم خوب و بد داره و نمیشه گفت که ۱۰۰درصد جامعه آلمان رفتار دوستانه ای دارن و اصلا شما برخورد نادرست نمیبینید.
اما غالبا خوبه. و خب حضور شدید ملل مختلف در آلمان، مخصوصا در برلین، مونیخ، فرانکفورت و سایر شهراهای بزرگتر آلمان باعث شده که جامعه دست خوش تغییراتی بشه و بیشتر به یه محیط بین الملیی تبدیل بشه یا مثلا اگر سمت کلن و هامبورگ برین انقدر ایرانی زیاد هست و رستوران و مغاره های ایرانی که باورتون نمیشه.
مثلا در برلین، آخرین زبونی که شما در خیابون میشنوید آلمانی هست. البته زبان رسمی تمام ادارات و حتی تمام تابلوهایی که در سطح شهر می بینید آلمانی هست و تقریبا هیچی انگلیسی نمی بینید متاسفانه ۹۰درصد وب سایت ها هم به زبان آلمانی نوشته شده و زبان انگلیسی درنظر گرفته نشده. ولی از جهت دیگه تقریبا همه به زبان انگلیسی مسلط هستن و جوابتون رو به انگلیسی میدن.
برگردیم به بحث رفتار؛ نظر شخصی من اینه که روابط در ایران خیلی دوستانه تر و صمیمانه تر بود. قبول دارم که خیلی اوقات این صمیمیت باعث برخی مشکلات، اختلافات و دخالت ها میشد اما بازهم بنظرم خوبیاش بیشتر از بدیاش بود. آلمانی ها از لحاظ روابط عاطفی نسبت به ما ایرانی ها خیلی ضعیف تر هستن. شایدم قوی تر هستن و خیلی خوب خودشون رو کنترل میکنن. همیشه روابط دوستانه اشون در یک چارچوب خاصی هست.
واقعا برای من عجیب بود وقتی نه از یک نفر بلکه در سه مورد دیدم که برای دیدار با بستگانشون مثله مادر از یکی دو هفته قبل هماهنگ میکردن! شاید چندتا عامل در این قضیه موثر بوده؛ یکی اتفاقات تاریخی و جنگ جهانی و دیگری آب و هوا. مطالعات زیادی نشون داده که در آب و هوای سرد خیلی وقتا مردم خشک تر و کمتر ارتباطات صمیمانه دارند.
ولی یه نکته ای که خیلی به چشم میاد همیشه اینه که وقتی کمکی از دستشون برای کسی بربیاد دریغ نمیکنن و واقعا سعی میکنن تا بهت کمک کنن و پشتیبانت باشن. از قناعت و صرفه جویی گرفته تا کمک به هم نوع و نیکی و پرهیز شدید از دروغ و غیبت… پیرو مطلب قبلی، در جامعه ی آلمان شما اصلا به رخ کشیدن و کلاس گذاشتن رو نمی بینین! همه در یک سطح هستن، همه انسان هستن! حالا در هر شرایطی که باشن! اصلا کسی به کسی فخر نمیفروشه… جالبه بدونین اینجا حتی در رده های غنی جامعه خیلی از وسایلشون رو دسته دوم تهیه میکنن! حتی گروه هایی هست که وسایلی که نیاز ندارن رو بطور رایگان به دیگران میدن و اون دیگران هم افراد فقیر یا بی پولی نیستند اعتقاد دارن که وقتی از یک وسیله یا لباس میشه استفاده کرد و هنوز عمر خودش رو نکرده نباید دور ریخت!
در همین راستای صرفه جویی در ۸۰درصد خونه ها شرکت ها ادارت و … کولر وجود نداره! چون تقریبا فقط دو تا سه ماه سال گرم هست. اونم اغلب گرمایی بینی ۱۵ تا ۲۵ درجه. در فصل سرد سال هم در برخی ساختمون ها شب ها از ساعت ۱۲ تا ۴ یا ۵ صب سیستم های گرمایشی رو برای صرفه جویی انرژی خاموش میکنن!
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: دیدنی های الماندرباره المانگردشگری المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
قوانین افراد دارای معلولیت در آلمان:
مروری بر استخدام، آموزش و حقوق دسترسی(به خدمات و امکانات)
نویسنده: مارتین کوک
A. مقدمه
I. اطلاعات عمومی
تحت قوانین آلمان، افراددارای معلولیت، به منظور گذراندن، برطرف کردن و یا بهبود ناتوانی خود مستحق دریافت کمک و مساعدت می باشند. هدف کلی غلبه بر آثار معلولیت و قادر ساختن فرد معلول بر شرکت در تمام زمینه های اجتماعی،علی-الخصوص در بازار کار و حیات اجتماعی، تا حدممکن است. دولت فدرال ملزم به طراحی و ساخت ساختمان های عمومی،خیابان ها و … بدون مانع، و ایجاد دسترسی بدون مانع به وسایل ارتباطی به خصوص در زمینه ی سایت های اینترنتی اجرائی،فرم ها و اعلان های اداری گردیده است. حوزه ی حمل و نقل عمومی نیز ملزم است تا تمامی امکانات و ابزارهای حمل و نقل (اتوبوس، قطار،هواپیما) را بدون مانع کنند. اقدامات مشابه بر روی رستوران ها نیز اعمال می گردد.
افراد معلول به شدت از قوانین حمایت شغلی(امنیت شغلی)، همچنین کمک هزینه ها و مزایای اضافی مانند معافیت مالیاتی،حمل و نقل عمومی رایگان و معافیت از هزینه های رادیو و تلویزیون بهره مند هستند.
II. منابع حقوقی در قوانین معلولین
قوانین بنیادی که حقوق و مزایای افراد معلول را فراهم می کنند شامل موارد زیر است:
– کتاب نهم قانون اجتماعی – SGB IX
– قانون تبعیض بر اساس معلولیت – BGG (قانون فرصتهای برابر برای افراد معلول)
مجله قانون آلمان
هر دو قانون فوق تعیین شده توسط قانون اساسی آلمان ، یک اصل کلی را اجرا می کنند و آن اینکه هیچ فردی به دلیل معلولیت نمی تواند مورد تبعیض قرار گیرد . به علاوه، هدف این قوانین قادر ساختن افراد معلول و خانواده های آن ها به یک زندگی است که تا حد امکان عادی باشد و خصوصاً ترویج مشارکت برابر در تمام زمینه های زندگی است .
۱٫ کتاب نهم قانون اجتماعی
کتاب نهم قانون اجتماعی بیان می دارد که افراد معلول مزایای خاصی را به منظور داشتن یک زندگی خود مختار و داشتن فرصت های مشارکت برابر در جامعه و جلوگیری یا مقابله با هر گونه تبعیض دریافت می کنند. به علاوه، نیازهای خاص زنان و کودکان معلول نیز در نظر گرفته می شود . مزایا ی ویژه عبارتنداز:
– مزایای توانبخشی پزشکی
– مزایا با هدف حضور در زندگی شغلی
– مزایا با هدف حضور در زندگی اجتماعی
۲٫ قانون تبعیض بر اساس معلولیت
هدف قانون تبعیض بر اساس معلولیت( و تغییرات مکمل در دیگر قوانین) اجرای قوانین یکسان در حوزه های عمومی و خصوصی برای افرای معلول و قادر ساختن آن ها برای زندگی با کمترین کمک خارجی ممکن است . این قانون شامل مفاد زیر است:
– ممنوعیت تبعیض افراد معلول توسط مقامات دولتی
– مقررات پاسخ گویی به نیازهای ویژه زنان معلول (“جریان سازی جنسی”)
– تعهد دولت فدرال به ساختمان های بدون مانع ، مراحل اداری و دسترسی به فن آوری اطلاعات؛
– محیط های بدون مانع با توجه به انتخابات
– دسترسی بدون مانع به غذاخوری ها و ابزارهای حمل و نقل
III. مقامات مسئول
دو مقام وجود دارند که مسئول محافظت و ارتقاء علایق افراد معلول از جمله اجرای حقوق تضمین شده توسط کتاب نهم قانون اجتماعی هستند . این سازمان ها عبارتنداز:
– اداره یکپارچه سازی
– اداره کار فدرال
۱٫ اداره یکپارچه سازی
اداره یکپارچه سازی بصورت ویژه مسئول موضوعات محیط کار، شامل جمع آوری و توزیع سهم مالیات جبران خسارت برای معلولین شدید، حمایت ویژه در برابر اخراج کارکنانی که دچار معلولیت شدید هستندو توزیع مزایای تکمیلی در مقابل اشتغال معلولین شدید است .
۲٫ اداره کار فدرال
اداره کار فدرال به صورت ویژه مسئول مشاوره ی شغلی و اقدامات کاریابی برای افراد معلول بیکار ، شناسایی افراد معلولی که تقریباً از کارافتاده هستند، و نظارت بر تعهدات کارفرمایی در استخدام افراد معلول ازکارافتاده می باشد .
IV. افراد معلول
۱٫ تعریف
بند اول از بخش دوم SGB ی نهم بیان می دارد معلول به فردی اطلاق می گردد که اعمال فیزیکی، توانایی های ذهنی یا سلامت روانی آنها بصورت زیادی دچار عدول -برای بیشتر از شش ماه از شرایطی می شود که برای افراد در سن مربوطه عادی است و مشارکت آنها در جامعه دچار اختلال شده است .
عدول از شرایط معمولی بدین معنای از دست دادن یا محدود شدن ساختارهای فیزیکی،ذهنی و روانی ای است که بطور نرمال در سن مربوطه مشهود است. چنین عدول مضری، در صورتی معلولیت محسوب می شود که به یک محدودیت خاص منجر شود که حداقل روی یکی از جوانب زندگی اثر می گذارد. یک دوره ی حداقل شش ماهه، تنها مانع ناهنجاریهای موقتی می شود.
وضعیتی با عنوان معلولیت بصورت اتوماتیک درتطابق با معیارهای ذکر شده در تعریف به وجود می آید. فرایند شناسایی براساس فرایند رسمی “اداره ی تأمین و نگهداری” از نظر وضعیت معلولیت، یک یافته ی رسمی تلقی نمی شود، بلکه تنها آغاز معلولیت را تشخیص می دهد .
۲٫ درجه ی معلولیت
معلولیت فردی در درجات ۲۰ تا ۱۰۰ بیان می شود. درجه در یک رویه ی رسمی توسط ذیصلاح اداره ی تأمین و نگهداری تشخیص داده می شود. مدیریت دستورالعمل هایی را برای ارزیابی معلولیت و تشخیص درجه ی آن صادر می کند. این دستورالعمل ها برای اداره ی تأمین و نگهداری در رویه ی ارزیابی و تشخیص اجباری است، که هدف آن برخورد برابر با معلولین یا در میان معلولین می باشد . چنانچه وضعیت فرد معلول بهبود یابد، درجه ی معلولیت تنظیم و یا کاملاً باطل خواهد شد.
۳٫ افراد با معلولیت زیاد(از کار افتاده)
افراد با معلولیت ۵۰ و بالا تر فرد با معلولیت زیاد یا از کار افتاده تلقی می شود . در آلمان حدوداً ۸% جمعیت شرایط این وضعیت را دارند .
۴٫ افراد معلول معادل از کارافتاده
اگر فرد معلول دارای درجه ی معلولیت ۳۰ و بالاتر باشدوضعیت خاصی به نام “معادل از کارافتاده” را به خود می گیرد. این وضعیت زمانی به فرد معلول اطلاق می شود که نمی تواند شغل مناسبی بیابد یا در موقعیت جاری خود به دلیل معلولیت اش، شاغل بماند . یک فرد شاغل معلول، اما نه از کارافتاده، باید در رقابت با فرد بدون معلولیت در بازار کار و در برابر معایبی که معلولیت دارد، محافظت شود . آژانس های کاریابی این وضعیت خاص را در زمان درخواست پاسخگویی می-کنند و به صلاحدید و با وظیفه شناسی در مورد موضوع تصمیم می گیرند.
افراد معلول با این شرایط خاص عموماً مزایای اضافی و حقوق خاصی را، برابر با افراد از کارافتاده دریافت می کنند. با این وجود از حق داشتن تعطیلات اضافی یا حمل و نقل رایگان برخوردار نیستند.
V. تعریف تبعیض
با توجه به تعریف معلولیت، بند ۲ از بخش ۷ قانون BGG با عبارات زیر تبعیض را تعریف می کند: تبعیض افراد معلول زمانی رخ می دهد که با افراد معلول و افراد بدون معلولیت بی هیچ دلیلی بصورت متفاوت رفتار گردد و در نتیجه ی این رفتار ، حضور برابری که فرد معلول در زندگی اجتماعی می تواند داشته باشد، مستقیم یا غیرمستقیم تخریب گردد .
VI. حق عمل سازمانهای مدافع معلولین
تمام سازمانهایی که نماینده ی افراد معلول در دولت یا در سطح فدرال هستند حق دارند چنانچه حقوق فرد معلول ، تحت کتاب نهم از قانون اجتماعی نقض شده باشد، اقدامات قانونی را برای فرد معلول، با رضایت وی انجام دهند .
قانون مشابهی برای تمام سازمان هایی که نماینده ی معلولین در سطح فدرال هستند، اعمال می شودکه توسط “وزارت بهداشت، درمان و تامین اجتماعی” در زمان اتفاق افتادن تخلفی در ” قانون تبعیض بر اساس معلولیت” به رسمیت شناخته شده است . علاوه بر این، سازمانها در برابر تخلفات “بااهمیت عمومی” حق عمل دارند. این مورد زمانیکه موارد متعدد یا موارد مشابه وجود داشته باشند بیشتر نمایان می شود .
VII. توافق نامه ی هدف
پیاده سازی محیط بدون مانع برای معلولین، در بخش خصوصی باید توسط توافق نامه ی هدف تحقق یابد . در این توافق نامه-های هدف سازمان هایی که نماینده ی معلولین هستند در کنار شرکت های خصوصی یا سازمانهای مدافع بایستی اهداف لازم را جمع آوری کرده و مراحل انجام شود،به عنوان مثال، یک سازمان مدافع حقوق معلولین و یک دپارتمان فروشگاه زنجیره ای، در مورد اهدافشان در رابطه با دسترسی بدون مانع به غرفه های فروش ،پهنای راهروها و گذاردن علائم لمسی(بریل) در قفسه ها به توافق می رسند.
با این وجود آغاز مذاکرات تنها یک التزام برای شرکت ها یا سازمانهای مدافع حقوق معلولین است و هیچ حکم محکمی درباره ی به نتیجه رسیدن توافق نامه ی هدف وجود ندارد .
B. استخدام
I. کلیات
معلولین طیف وسیعی از مزایا را با هدف توانمندسازی آنان برای حضور در یک زندگی کاری معنی دار،تولید و حفظ و ارتقاء توانایی کار کردن معلولین(مثلاً بدست آوردن ارزش افزوده)، دریافت می کنند . در بخشی بیان می شود که معلولین حق قانونی برای دریافت مزایا دارند. در موارد دیگر ، اعطای مزایا طبق تشخیص فرد ذیصلاح انجام می گیرد. مزایا عمدتاً شامل موارد زیر است :
– کاریابی و مشاوره ی شغلی برای افراد واجد شرایط
– خدمات جاگذاری در شغل و اقدامات آموزش فنی و حرفه ای
– کمک رسانی پویا و
– یارانه های آموزشی و کمک هزینه های یکپارچه سازی برای کارفرمایان
بطورکلی، معلولین و افراد بدون معلولیت می بایست هم در شرکت های خصوصی و هم در استخدام های عمومی آموزش های لازم را دریافت کنند. با این وجود، اگر این امر به دلیل وضعیت جسمی یا شدت معلولیت میسر نبود، افراد معلول جوان، این آموزشها را در مراکز آموزش فنی و حرفه ای و مراکز توان بخشی حرفه ای(مراکز آموزش حرفه ای ی خاص) که بطور مناسب تجهیز شده اند دریافت می کنند . بودجه توانبخشی تمام هزینه های اقدامات آموزشی را تامین می کند. به علاوه، بودجه ی توان بخشی معمولاً برای کارآموزان معلول مزایای پولی فراهم می کند( به عنوان مثال: کمک هزینه ی آموزش برای تمرین اولیه) و همچنین کمک هایی برای تامین اجتماعی پرداخت می-کند .
II. افراد از کار افتاده(معلول شدید)
کتاب نهم قانون اجتماعی، برای افراد از کارافتاده، حقوق افزون خاص ومحافظت برای بهبود فرصتهای استخدامی آنان و تضمین شغلی آنان را فراهم می کند.
۱٫ سهمیه بندی نیروی کار
تمام کارفرمایان(خصوصی و عمومی) بانیروی کار ۲۰ یا بالاتر ملزم هستند تا ۵% از موقعیتهای شغلی خود را با کارمندان معلول از کارافتاده پر کنند . با این وجود، کارفرمایان ملتزم به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد معلول از کارافتاده و یا جایگزینی فرد بدون معلولیت با کارمند معلول نیستند. اگر کارفرمایی مطابق سهمیه ی مربوطه عمل ننماید مجبور خواهد بود ماهیانه برای هر موقعیت اجباری پر نشده¬ی خود جریمه ی غرامت پرداخت نماید. جریمه به-صورت زیر مقیاس بندی می شود:
– ۱۰۵ یورو برای یک سهمیه ی کمتر از ۵% اما بیشتر از ۳%
– ۱۸۰ یورو برای یک سهمیه ی کمتر از ۳% و بیشتر از ۲% ، و
– ۲۶۰ یورو برای یک سهمیه ی زیر ۲%
درآمد حاصل از این پرداخت مالیات غرامت برای مزایای استخدام افراد معلول و کارفرمایان آن ها استفاده می شود. پرداخت مالیات غرامت برای بهبود فرصت های شغلی معلولین لازم است چراکه، نرخ بیکاری کارکنان معلول در قیاس با نرخ بیکاری کل، بالاتر از حد متوسط است .
در واقع اغلب کارفرمایان مطابق با سهمیه بندی نیروی کار عمل نمی کنند و مجبور به پرداخت مالیات غرامت می شوند. بر طبق اعلام آژانس استخدام فدرال، در سال ۲۰۰۰ متوسط سهمیه-بندی استخدام برای معلولین از کار افتاده تنها ۳٫۷% بود.
۲٫ نقد و بررسی، مشاوره و تعهدات مبارزه با تبعیض برای کارفرما
تمامی کارفرمایان ملزم هستند که موقعیت های خالی خود را برای تعیین اینکه مناسب برای معلولین است یا نه ، به ویژه آن دسته از آن ها که در آژانس های کاریابی ثبت نام شده اند، بررسی کنند . به علاوه، کارفرما می بایست با ناظر معلولین (برای جزئیات بیشتر cf. B.II.8 ) در صورت وجود حتی یک معلول باتوجه به هر برنامه ی کاری برای فرد ازکارافتاده ی معلول، مشاوره دریافت کند.درهرحال، افراد معلول از کارافتاده حق استخدام شذن ندارند، حتی اگر موقعیت کاری خالی و مناسب برای آن ها وجود داشته باشد. کارفرمایان بطور کلی برای انتخاب کاندیدای مناسب آزاد هستند .
علاوه بر این، کارفرما مجاز است از متقاضی کار در مورد معلولیت وی سوال کند. اگر متقاضی کار از اظهار وضعیت معلولیت خود سرباز زند کارفرما حق دارد قرارداد استخدام را منعقد نکند . با این وجود، قابل ذکر است که تصمیمات دادگاه کار فدرال، حامی این محدودیت ها در ارتقاء و حفاظت از منافع معلولین، همچنان بحث برانگیز باقی می ماند و نامشخص است که آیا این رویه ی قضایی در تصمیم گیری های آینده،تحت کتاب نهم قانون اجتماعی که به صراحت هر گونه تبعیض علیه افراد معلول را ممنوع کرده است را تایید خواهد شد یا خیر.
با این وجود،کارفرما توسط تعهدات کلی ضد تبعیض محدود می شود ، به عنوان مثال؛ کارفرما نمی تواند از استخدام متقاضی معلول به دلیل ناتوانی او، خودداری کنند.
چنانچه کارفرما از این تعهد تخلف ورزد، متقاضی ردشده، حق دارد برای جبران شکایت کند اما نمی تواند برای استخدام ادعا کند . با این وجود، کارفرمایان تبعیض کننده محسوب نمی شوند اگر کاندیداهایی را با توجه به شایستگی و کارائی انتخاب کنند و کاندیداهای غیرمعلول شان شایسته تر و با کارآئی بهتری باشند . اگر دو متقاضی از نظر شایستگی و کارآئی برابر باشند،در اینصورت، کارفرما ملزم به انتخاب متقاضی معلول می گردد .
۳٫ شرایط استخدامی مناسب
کارمندان با معلولیت بایستی به نحوی استخدام شوند که بتوانند ااز دانش و توانائیهای خود، بطور موثری استفاده کرده و آنرا توسعه دهند . این بدان معناست که کارفرما ملزم است تا کارمند معلول خود را بیمه کند که با چالشهای نه کم و نه زیاد در کار خود مواجه شود. همچنین، فرد معلول نمی تواند تقاضای موقعیت شغلی خاصی را در شرکت داشته باشد، یا صرفاً طبق خواسته های خود بکار گرفته شود .
کارفرما همچنین ملزم است تا محیط کاری را به گونه ای تجهیز کند(اتاقها،ماشین هاو ابزار و…) تا بتواند تعداد معلولین اجباری را استخدام کند؛ مگر اینکه این کار، بار مسئولیت بی دلیلی بر کارفرما تحمیل کند . اگر کارفرما قادر به تبعبت از این التزام، به دلایل مادی نباشد، تمام یا قسمتی از هزینه ها می تواند با وضع مالیات پرداخت غرامت معلولین، دریافت شود.
در صورتی که ظرفیت کارمند معلول، کاهش یابد، کارفرما ملزم به تغییر شرایط کاری کارمند معلول با توجه به نیازهای او است. این در حالی است که، کارفرما تنها ملزم به انجام چنین تنظیماتی در صورت امکان است و نه زمانی که بار مسئولیت بی دلیلی بر کارفرما تحمیل کند . به طور خاص، این کار می تواند با نسبت دادن یک کار پاره وقت برای کارمند معلول انجام شود. ممکن است کارمند معلول در صورتیکه ساعات کاری کاهش یافته باتوجه به نوع و شدت معلولیت ضروری باشد، مدعی کار پاره وقت شود . اگر این امر میسر نبودو کارمند معلول نتوانست دیگر وظایف محوله ی خود را،به دلیل شرایط سلامت خود انجام دهد، دراینصورت مستحق دریافت دستمزد طبیعی بیماری است، اما نمی تواند ادعایی برای پرداختهای بعدی اضافی از کارفرما براساس موقعیت خود بعنوان یک فرد معلول داشته باشد .
۴٫ حفاظت ویژه در برابر اخراج
معلول ازکارافتاده به حمایت ویژه در برابر اخراج از شغل نیازمند است.
A) الزام کارفرما برای ارائه موقعیت های شغلی مناسب خالی
قبل از اخراج، کارفرما ملزم به پیشنهاد دادن یک شغل مناسبی تری از شغل فعلی اش به کارمند است ، درصورتی که چنین موردی در این شرکت در دسترس باشد یا موقعیت خالی وجود داشته باشد. بنابراین کارفرما ملزم به پیشنهاد یک شغل مناسب خالی در شرکت برای کارمند معلول ای که دیگر قادر به انجام امور محوله به دلیل شرایط جسمی اش نیست می-شود . اگر موقعیت خالی در شرکت ، مناسب برای کارمند معلول وجود نباشد، کارفرما می تواند شغلها را مجدداً در حیطه ی حقوق خودبرای صدور دستورات، تنظیم کند تا برای کارمند معلول شغل مناسبی بیابد،چراکه کارفرما ملزم به انجام چنین کاری به جای از دست دادن کارمند است . با این وجود، کارفرما هیچ تعهدی برای ایجاد یکموقعیت جدید(اضافی) برای کارمند معلول ای که نمی تواند وظایف محوله را انجام دهد . کارمند معلول ای که نمی تواند وظایف محوله ی خود را انجام دهد،همچنین نمی تواند در مورد اولویت های استخدام کارمند دیپری که مجبور به اخراج است اظهار نظر کند .
b) ملزومات لازم برای تایید اداره ی یکپارچه سازی
کارکنان معلول نیازمند محافظت در برابر اخراج هستند. کارفرما ملزم است تا تایید اداره ی یکپارچه سازی را قبل از دریافت اخطار پایان کار آن بگیرد . اداره یکپارچگی وضعیت را ارزیابی کرده، راه های ادامه ی اشتغال را بررسی میکند، همچنین منافع هر دو طرف را در مورد فسخ یا ادامه ی اشتغال، با در نظر گرفتن اهداف “کتاب نهم قانون اجتماعی” می سنجد. اگر دلایل قطع همکاری مرتبط با ناتوانی باشد استانداردهای بالاتری برای تایید توسط اداره یکپارچه سازی لازم است. این تصمیم بطور کلی، براساس اختیارات وظیفه شناس گرفته می شود. در برخی موارد، اختیارات وظیفه شناس اداره یکپارچگی محدود می شود:
– هرچند کارفرما سهمیه بندی اشغال معلولین را رعایت کندو یا معلول بتواند در جای دیگری با شغل متفوت دیگری استخدام شود نیز، اخراج باید در مورد کاهش قابل توجه نیروی کار فعال، تایید شود .
– اخراجی که در مواردی چون بسته شدن کامل کسب و کار، پرداخت حداقل ۳ ماه حقوق که از زمان اطلاع رسانی شروع می شود، اخراج تضمین شده می باشد .
– در فسخ قراردادهایی که در آنها اطلاع رسانی قبلی صورت نگرفته باشدعموماً اگر دلیل اخراج مرتبط با ناتوانی نباشد، اداره یکپارچگی، باید این اخراج برنامه ریزی شده را تایید کند .
در هر حال ، این ابزار تاییدی خاص برای استخدام های که در آتها دوره ی تصدی کمتر از شش ماه است، یا برای اخراج معلولین بالای ۵۸ سال و یا افرادی که هیچ درآمدی از محل طرحهای اجتماعی دریافت نمی کنند و افرادی که به اخراج خود اعتراضی ندارند، اعمال نمی شود . علاوه بر آن این تاییدیه برای درخواست داوطلبانه ی معلول برای اخراج یا توافق فسخ دوستانه اعمال نمی شود.
c) معیارهای انتخاب اجتماعی
اگر اداره یکپارچگی اخراجی برنامه ریزی شده ی کارمند معلولی را به دلایل عملیاتی، تایید کند ، فردمعلول در صورت وجود “انتخاب اجتماعی” شامل آن می شود.در صورتی که برخی(نه تمام) کارکنان قابل مقایسه از کار بر کنار شوند و بدین دلیل قراردادهایشان فسخ گردد، تعیین اینکه از میان همه کدام افراد برکنار شوند براساس “انتخاب اجتماعی” انجام می شود. در این فرایند انتخاب، کارکنانی که از نظر اجتماعی قوی تر هستند از کار برکنار می شوند. کارکنان براساس ۴ معیار اجتماعی زیر رتبه بندی می شوند:
– سن
– تصدی
– تعهدات نفقه و پشتیبانی
– وضعیت معلولیت.
تمام این چهار معیار به صورت هم وزن در نظر گرفته می شوند . وضعیت معلولیت اخیراً از اول ژانویه ی سال ۲۰۰۴ ، برای بهبود امنیت شغلی افراد معلول، وارد معیارهای اجتماعی شده است .
۵٫ حقوق خاص
کارکنان معلول مستحق یک ماه مرخصی با حقوق در سال هستند . به علاوه در صورت درخواست افراد معلول از اضافه کاری معاف هستند ، یعنی، ساعتهای متجاوز از هشت ساعت در روز. این محدودیت به منظور اطمینان از این است که توانایی کار فرد معلول بیش از حد تحت فشار نباشد. به علاوه این محدودیت، وقت آزاد بیشتری به فرد معلول برای شرکت در دیگر زمینه های زندگی را میدهد. نشان داده شده است که افراد با ناتوانی درتحرک، بینایی و یا روانی به ویژه نیاز به زمان بیشتری برای مشارکت در زندگی نسبت به افراد غیر معلول دارند .
۶٫ مزایای خاص
اداره یکپارچگی مزایای مالی تکمیلی ای را به معلولین و یا کارفرمایان آن ها، به منظور تسهیل مشارکت آنها در اشتغال اعطا می کند ، بعنوان مثال، صندلی های خاص و یا تجهیزات خواندن.
۷٫ دریافت کمک هزینه های یکپارچه سازی برای کارفرمایان
معلولینی که مشکلات خاصی برای پیدا کردن شغل به دلیلی معلولیت و ناتوانی خود دارند مانند سن یا دلالیلی از این قبیل کمک های استخدام اضافی دریافت می کنند. کارفرمایان تا ۷۰% و به مدت ۳ سال می توانند برای استخدام چنین افراد معلولی یارانه ی حقوق دریافت کنند. برای معلولینی که سن بالا دارند، یارانه می تواند تا ۸ سال تعلق گیرد . با این حال، کارفرما فقط زمانی واجد چنین شرایطی است که سهمیه بندی نیروی کار-استفاده از ۵٪ نیرو بصورت معلول- را رعایت کند و یا تحت این سهمیه بندی قرار نداشته باشد .
۸٫ ناظر
اگر شرکتی ۵ فرد معلول یا بیشتر را استخدام کند، تمام این افراد حق دارند که یک بازرس که ناظر (معتمد) نامیده می شود بعنوان نماینده، و یک معاون عملیاتی برای خود انتخاب کنند . فردی که به عنوان نماینده یا معاون انتخاب می شود یکی از افراد غیر معلول همان شرکت است . نماینده عمدتا وظیفه نظارت بر این شرکت در رعایت قوانین مربوط به کارمندان معلول را دارد. همچنین ناظر، مشاوره و کمک به کارمندان معلول را فراهم می کند . علاوه بر این، کارفرما موظف به مشورت با ناظر، قبل از هر اقدامی مرتبط با کارکنان معلول مانند : مانند استخدام، اخراج و یا جابجایی آنان است . نقض این وظیفه می تواند جریمه ای تا ۱۰۰۰۰ یورو به همراه داشته باشد . علاوه بر این،ناظر حق شرکت در تمامی جلسات شوراها و کمیته های کار را دارد. او حقوق حمایتی ویژه ای در برابر اخراج ناعادلانه و جابجایی به موقعیت یک عضو دیگر ، در شورای کار برخوردار است . علاوه بر این، ناظر از وظیفه ای که با آن دستمزد ماهیانه می گرفت عذل می شود در صورتی که لازم باشد وظایف خود را به عنوان ناظر برای شرکت ادامه دهد .
۹٫ قوانین ارتقاء سطح آموزش و استخدام افراد ازکارافتاده ی معلول
در می سال ۲۰۰۴ ، قانون جدیدی برای ارتقاء آموزش و استخدام معلولین به اجرا در آمد . بخش عمده ای از این قانون، تمرکز بر ارتقاء سطح آموزش افراد معلول را دارد. در آغاز فرآیند قانونگذاری، در نظر گرفته شده بود که هدف باید پر کردن شکافهای ۵% آموزش معلولین ، از تعداد کارفرمایان نیازمند که بیش از ۱۰۰ بنگاه کاری هستند باشد. اما این الزام در مرحله ی فرایند منتفی شد. در حال حاضر، کارفرمایان تنها موظف به مشورت با ناظر برای پر کردن بخش آموزش ای هستند که در مورد آن برای معلولین تعهد دارند . علاوه بر این، به کارفرمایان کمک هزینه و پاداش-هایی برای آموزش به افراد معلول اعطاء می شود. علاوه بر این، برنامه های آموزشی در کارگاه های ویژه (مقایسه کنید با B.III.) باید بیشتر با بخش آموزش در شرکت های خصوصی مرتبط شوند.
III. کارگاه های آموزشی ویژه
برای آن دسته از افراد معلول که به طور کلی قادر به شرکت در بازار کار نیستند، کارگاه های آموزشی پناهگاهی(کارگاههای آموزشی برای افراد معلول) آموزش های حرفه ای مناسب و اشتغال ارائه می کنند . کارگاه های آموزشی به روی تمام افراد معلول که می توانند حداقل کار اقتصادی مفید را انجام دهند، باز است. اگر این نیازمندی آنان برآورده نشود، آنها حق شرکت در بخش های آموزشی حرفه ای، برای توسعه توانایی خود را دارند. کارآموزان / کارمندان معلول در عوض حقوق و دستمزدی که نشان دهنده ی عملکرد آنها باشد دریافت می کنند. میانگین این حقوق در حال حاضر ۱۶۰ یورو در ماه است.
c) آموزش
I. آموزش و پرورش مختلط
در آلمان آموزش کودکان معلول مسئولیت فدرال نیست، اما مسئولیت ایالتی است. بنابراین، تنها در برخی از ایالات ها آموزش و پرورش مختلط برای کودکان معلول و غیر معلول در مدرسه به تصویب رسید.
برای نمونه در شلسویگ هولشتاین کودکان معلول و غیر معلول همزمان آموزش داده می شوند. لذا، یک کودک معلول را نمی توان به مدرسه ویژه ی معلولین بر خلاف درخواست خود او برد، مگر اینکه کودک معلول برای یک مدرسه عادی به دلایل شخصی و یا با توجه به این واقعیت که مدرسه فاقد پرسنل سازمانی و یا منابع کاربردی برای آموزش و پرورش مختلط است مناسب نباشد .
اگر در یک ایالت آموزش و پرورش مختلط به تصویب نرسد، هیچ حق قانونی برای کودکان معلول برای دریافت کمک در مدارس عادی وجود ندارد . با این وجود، تعدادی از ایالت های آلمان، حداقل در برخی از مدارس، مدل های مناسب برای آموزش مختلط دانش آموزان معلول و غیر معلول را اجرا کرده اند. در این مدل ها، اصل “هرچه کمکهای ویژه بیشتر از میزان لازم باشد، به همان اندازه یادگیری اشتراکی با همکلاسی های غیر معلول تا حد ممکن بیشتر است” به تایید رسیده است بنابراین، توانایی یادگیری کودکان معلول تا حد ممکن در پرتو ناتوانی خاص آنان ارتقا خواهد یافت تا اطمینان حاصل شود که آنها می توانند به اهداف آموزشی مدارس عادی نائل شوند. در صورت لزوم، کمک های آموزشی ویژه و لازم را می تواند ارائه شود. هدف ازکمک به کودکان معلول برای ارتقاء آموزش و پرورش مختلط در مدارس عادی، مقابله با حفاظت بیش از حد و شرایط خاص ای است که می تواند در انزوای کودک معلول نقش داشته باشد. بسیاری از کودکان معلول می توانند کمک های بسیار موثری در مدارس عادی دریافت کرده و قادر به رسیدن به اهداف آموزشی باشند. با این حال، این امر به طور منظم نیازمند آموزش های ویژه اضافی توسط معلمان آموزش دیده و امکانات مناسب با ناتوانی است. علاوه بر این، باید به گونه ای باشد که بیش از تعداد معینی از کودکان معلول در کلاسی شرکت داداه نشوند. لازم است تا دانشگاه ها، به نحو عملی تری، نیازهای ویژه دانش آموزان معلول را برای جلوگیری از تبعیض علیه دانشجویان معلول و قادرسازی آن ها به شرکت در فعالیت های دانشگاه بدون کمک از خارج، در نظر بگیرند . همین امر در امتحانات دانشگاه ها اعمال می شود ، به عنوان مثال، ممکن است ورقه های امتحانی که به طور ویژه آماده شده اند و یا کلاسهای برگزاری امتحانی که به طور ویژه تجهیز شده است لازم باشد.
II. مدارس خاص
اگر نتوان کمک هایی (کافی) در مدارس عادی به کودکان معلول داد، مدارس خاص باید به آنها برای رسیدن به اهداف آموزشی که در حد توان خود دارند کمک کنند. در صورت امکان، هدف این است که به کودک معلول، در کسب مدرک فارغ التحصیلی از مدرسه کمک شود. آلمان انواع مختلف مدارس ویژه برای ناتوانی های زیر دارد:
– ناتوانی در شنوائی
– ناتوانی گفتاری
– ناتوانی در رشد جسمی و عملکرد حرکتی
– ناتوانی در رشد ذهنی
– ناتوانی احساسی و توسعه اجتماعی؛ و
– بیماری های عمومی.
مدارس ویژه موظف به بررسی -در پایان هر سال تحصیلی- که آیا شرکت در مدرسه ی ویژه هنوز و یا در آینده مورد نیاز محصل است؟ و یا اینکه آیا کودک قادر به یادگیری در یک مدرسه عادی است ؟
III. کمک های مالی
کمک برای آموزش در مدارس مناسب توسط کمک هزینه های مالی اجتماعی فراهم می شود و هزینه های آموزشی تا دانشگاه را شامل می شود .
d) دسترسی
I. کلیات
کلیدی ترین بخش” قانون تبعیض بر اساس معلولیت” (و نیز تغییرات تکمیلی در قوانین دیگر) مبحث دسترسی به هر نحو ممکن توسط ایجاد محیط بدون مانع می باشد. هدف از این کار، مشارکت یکسان افراد معلول در زندگی اجتماعی، با از بین بردن موانع حرکتی در حوزه های ساخت و ساز و حمل و نقل و نیز در زمینه ارتباطات است. این مبحث برای ایجاد یک محیط امن و بدون مانع برای معلولان در نظر گرفته شده که آنها را قادر به زندگی بدون کمک از خارج تا حد ممکن می کند .
افراد با ناتوانی درشنوایی، بینایی و گفتار ، کمک های ارتباطاتی و جابجایی دریافت می کنند. آنها همچنین امتیازاتی برای خدمات پست و مخابرات (نظیر کاهش هزینه ها، تجهیزات ارتباطی خاص) دریافت می کنند. همچنین، آژانس های دولتی و نیز برخی از متعهدان خصوصی باید نیازمندیهای محیط بدون مانع را برآورده کنند.
II. تعریف محیط زیست بدون مانع
بخش ۴ BGG ،”محیط زیست بدون مانع ” در شرایط زیر مشخص می کند: ساختمان ها و دیگر ساخت و ساز ها، وسایل حمل و نقل، لوازم فنی و خدمات شهری،سیستم های IT، ، منابع اطلاعات بصری – گفتاری و دستگاه های ارتباطی و نیز سایر زمینه های ایجاد شده در زندگی زمانی بدون مانع تلقی می شوند که افراد معلول بتوانند به آنها دسترسی داشته و از آن ها به صورت عادی و عمومی، بدون هیچ مشکل خاص یا دریافت کمک از سایرین، استفاده کنند.
این تعریف از یک محیط بدون مانع، نه تنها به موانع فیزیکی سد راه افراد معلول با اختلالات تحرک ؛همچون پله ها، معابر بیش از حد باریک یا پله های لغزشی اشاره دارد بلکه، به موانع موجود در حوزه ارتباطات که به ویژه، افراد با اختلال در بینایی را به چالش کشیده است نیز اعمال می شود.
III. ساختمان سازی
I. ساختمان های عمومی
تمام ساختمان های جدید و همچنین تغییرات عمده و یا افزودنی هایی که به ساختمان های دولتی موجود باید با توجه به استانداردهای فنی عمومی طراحی و ساخته شود . این امر به ویژه شامل نیازمندی به سطوح شیب دار برای صندلی چرخدار، ورودی های به قدر کافی پهن، آسانسور و دستشویی های مناسب و نیز علائم لمسی است. پروژه هایی که با هزینه های سرمایه ای بیش از ۱ میلیون یورو برای تغییرات و یا افزودنی بزرگ تلقی می شوند. دیگر ساختمانهای عمومی، راه های عمومی، میادین و خیابان ها مجبور به طراحی و ساخته شدن بصورت بدون مانع هستند .
II. ساختمانهای خصوصی
قانون مصوب ساختمان سازی (آلمان) شامل امتیازات ویژه ای برای ساخت و سازهای مسکن مناسب برای افراد معلول است.
عموماً، مستاجران معلول، حق ایجاد تغییرات لازم در ساختمان ها و یا آپارتمان های اجاره شده را با توجه به نیازهای خود دارند ، بعنوان نمونه، تغییرات در حمام ها، درب ها، و رمپ ها. مستاجر هزینه های این تغییرات را شخصاً پرداخت نموده و ملزم به بازسازی ساختمان ها و یا آپارتمان های اجاره شده ، در پایان مدت اجاره نامه مجدداً با هزینه خود است.
III. رستوران
صاحبان یا مستاجران رستوران ها مجوز عمومی برای ایجاد یک رستوران در تمام ساختمان های جدیدالحداث ساخته شده و یا در ساختمان هایی که تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند را دریافت می کنند، و این تنها در صورتی است که رستوران بصورت بدون مانع ساخته شود، مگر اینکه طراحی و ساخت و ساز بدون مانع برای رستوران امکان پذیر نباشد و یا بار مالی غیر منطقی برای مالک یا مستاجر اعمال کند .
IV. حمل و نقل
تمام تجهیزات حمل و نقل عمومی (خیابان، اتوبوس، قطار، هواپیما) بایستی بصورت بدون مانع طراحی و ساخته شوند .
افراد معلول که بطور عمده ای در راه رفتن خود محدود هستند به حمل و نقل تقریبا رایگان در سیستم حمل و نقل عمومی نیاز دارند . فرد معلول تنها مجبور به پرداخت هزینه سالانه ۶۰ یورو هستند. افراد نابینا و ازکارافتاده و ناتوان، و همچنین افراد با منابع مالی بسیار محدود است، مجبور به پرداخت هزینه سالانه نیستند . این افراد می توانند همچنین بخشودگی ۵۰٪ در مالیات های وسایط نقلیه موتوری خود و همچنین کاهش در حق بیمه دریافت کنند. علاوه بر این، اداره ی یکپارگی آلمان به افراد معلول، کمک هزینه و وام برای دریافت گواهینامه رانندگی و برای کسب ملزومات ویژه ی وسایل نقلیه موتوری را اعطا می کند.
افراد معلول زمانی معلول حرکتی شدید نامیده می شوند که شخص معلول قادر به پوشش فواصل در منطقه ی خود که معمولا با پای پیاده، بدون هیچ مشکل قابل توجه و یا بدون ایجاد خطر برای فرد یا دیگران می توان در آن راه رفت، نباشد . فاصله ای که معمولا با پای پیاده طی می شود تا ۲ کیلومتر یا ۳۰ دقیقه زمان راه رفتن در نظر گرفته می شود . این امر نه تنها در مورد ناتوانی های جسمی صدق می کند بلکه به محدودیت های حرکتی ناشی از بیماری های داخلی، تشنج های پزشکی و یا اختلالات گرایشی نیز اعمال می شود .
افراد معلولی که بصورت فوق العاده در تحرک و راه رفتن خود محدودیت دارند( مانند پاراپلژی ، قطع عضو در هر دو ران و پایین پاها ، و یا معلولیت مشابه) ، علاوه بر مزایای ذکر شده در بالا، ۱۰۰٪ در مالیات وسیله ی نقلیه ی موتوری خود، یا دیگر مالیاتها تخفیف دریافت می کنند، و حق استفاده از فضاهای پارکینگ ویژه اختصاصی برای معلول را دارند.
برای افراد معلول ای که قادر به استفاده از حمل و نقل عمومی، ماشین خود و یا تاکسی ها به دلیل ناتوانی شان نیستند، به طور فزاینده ای خدمات حمل و نقل ویژه، توسط موسسات محلی ارائه می شود.
V. انتخابات
اتاق های رای گیری باید بدون مانع و به گونه ای تجهیز شوند که مشارکت برای افراد معلول و افراد با محدودیت حرکتی بهبود یابد . افراد نابینا حق استفاده از رای گیری استنسیل در روند رأی گیری را دارند .
VI. ارتباطات
در روش های رسمی آژانس های دولتی فدرال، تمام افراد معلول گفتاری و شنوایی مستحق کمک های بدون هزینه ، به خصوص مترجم های زبان علائم هستند . در صورت درخواست افراد نابینا تمام فرمها و اطلاعیه های رسمی و به صورت رایگان و به شیوه ای است که مناسب برای آنهاست می بایست صادر شود . شیوه ای مناسب برای ارسال این مدارک از طریق پست الکترونیکی، بر روی دیسک فشرده و یا اگر افراد نابینا در کامپیوتر خود تجهیزات نوار ابزار خط بریل و یا یک خروجی خاص داشته باشد. اگر افراد معلول چنین تجهیزاتی را نداشته باشند، این امکان ارسال اسناد به روش ثبت نسخه در نوار و یا CD وجود دارد.
تمام سایت های اینترنتی دولت فدرال باید برای افراد نابینا بدون مانع باشند ، به خصوص توسط متون “زیرین” برای اشیاء گرافیکی موجود در سایت اینترنتی.
E ) چشم انداز
دولت فعلی آن را یکی از اهداف اصلی خود، برای بهبود وضعیت افراد معلول در آلمان و برای دادن فرصت مشارکت برابر ، برای مبارزه با تبعیض و کمک به آنها برای زندگی خودساخته، اعلام کرده است. بر این اساس، قوه مقننه دو طرح قانون اساسی را در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ به تصویب رساند؛ کتاب نهم قانون اجتماعی و قانون تبعیض بر اساس معلولیت
در واقع، سال های آینده نشان خواهد داد که آیا مشارکت برابر افراد معلول ، در جامعه آلمان ایجاد خواهد شد یا خیر. تجربه گذشته بیشتر نشان می دهد که جامعه به آرامی تغییر می کند و به اجرای قوانین جدید به طور ناگهانی پاسخ نمی دهند. با این حال، این دو قانون بسیار قدرتمند است و ممکن است به روند سرعت ببخشد.
منبع:http://www.handicapcenter.com
موضوعات مرتبط: درباره المان
آب فراوان، هوای معتدل، خاکی پربازده. آلمان آسمانی خاکستری و زمینی سبز دارد.
● آب وهوا
آلمان به لحاظ آب و هوایی جزو اقلیم معتدل اروپایی در حوزهی وزش بادهای غربی است و منطقهی گذار از آب و هوای دریایی غرب اروپا به آب و هوای قارهای در شرق اروپاست. منطقهای که در آن واقع است از جریان خلیج نیز تأثیر میگیرد که اقلیم را معتدل میکند. جریان خلیج یک جریان گرم دریایی در اقیانوس اطلس است.
در آلمان به ندرت پدیدههایی چون خشکسالی مداوم، گردباد، سرما یا گرمای غیرعادی پیش میآید. گاهی با توفان مواجه میشویم که هر ازچندگاهی با خسارات قابلتوجهی همراه است. سیل تقریبا هر ساله رخ میدهد و اینجا یا آنجا آسیبهایی میرساند. تفاوتی که میان درجهی حرارت هوا در شمال و جنوب است، به دلیل مرتفع بودن جنوب تعدیل میشود. بادهای غربی رطوبت فراوانی را از اقیانوس به همراه میآورند. در همهی فصلها باران میبارد. کمترین درجهی هوا در ماه ژانویه (دی/بهمن) و بیشترین آن در ماه ژوییه (تیر/مرداد) است. گرایش عمومی درجهی حرارت هوا در آلمان به سوی گرم شدن بیشتر است. درجهی حرارت متوسط، که سالیان طولانی ۸/۳ سانتیگراد بوده است، از سال ۱۹۸۸ (به استثنای ۱۹۹۶) به سمت گرم شدن بیشتر پیش رفته است. بهعنوانِ نمونه درجهی متوسط هوا در سال ۲۰۰۰ به ۹/۹ سانتیگراد رسیده است.
● کشاورزی و زیستبوم
ترکیب خاک در آلمان از نظر حاصلخیزی منطقه به منطقه فرق میکند. در آلمان شمالی کمربند ساحلی سرشت مردابی دارد و از این رو بسیار حاصلخیز است. در حالی که زمین خشکِ پس از آن، کمبار است.
در مجموع از ۵۳/۵ درصد زمینهای آلمان استفادهی کشاورزی میشود. ۲۹/۵ درصد زمینها از جنگل پوشیدهاند. بخش مسکونی دربرگیرندهی ۱۲/۳ زمینهاست.
درختهای رایج در آلمان از دو نوع مخروطی (بیخزان) و برگریز (باخزان) هستند. از نوع اخیر میتوان راش قرمز و بلوط را نام برد. جنگلهای طبیعی عمدتا از غان و کاج تشکیل شدهاند. سمور، گوزن، آهو، گراز و نیز روباه از جانورهای ساکن در جنگلهای آلمان اند. بیدستر و سمور آبی از ساکنان جویبارها هستند.
موضوعات مرتبط: درباره المانکشاورزی المان
نتیجه یک نظرسنجی از ۲۰ هزار نفر در کشورهای توسعهیافته نشان میدهد که آلمان در دوران جنگ و بحران، سنگرگاه امنی به شمار میرود. آمریکا و بریتانیا در رده دوم و سوم قرار دارند .ثبات سیاسی و استحکام صنعتی و اقتصادی آلمان نیز ملاک داوری بوده است.
بخشی از امتیازات آلمان از نگاه انجمن جهانی پژوهشهای بازار (GFK)، به دولت صالح و صادق این کشور باز میگردد. نتیجه این تحقیق از سوی پروفسور سیمون آنهولت، استاد علوم سیاسی منتشر شده است. پرسشها ۲۳ جنبه در زمینههای فرهنگی، اقتصادی،اجتماعی، آموزشی، رفاه، امنیت و… را در بر میگرفتهاند.
نقش “هدایتگرانه” آلمان در اتحادیه اروپا و همچنین “مسئولیتپذیری در امور بینالمللی” نیز از نکات اصلی در گزینش این کشور به عنوان بهترین بوده است. امتیازات آلمان در عرصه “سرمایهگذاری” و “برابری اجتماعی” نیز بالا بودهاند.
ژیائویانک شائو، مدیر انجمن تحقیقات بازار میگوید: «سیاستمداران باید بدانند که تصویر کشورشان در افکار عمومی، نقشی قاطع در اقتصاد، تجارت و گردشگری دارد و مناسبات دیپلماتیک و فرهنگی نیز از این تصویر متاثر هستند.»
به تاکید شائو، نظرسنجیهای جدید نشان میدهند که تصویر ابرقدرتها یکی پس از دیگری نزد مردم رنگ میبازد.
ده دلیل عمده وجود دارد که کشور آلمان را به بهترین کشور برای اجرای ایده های کارآفرینی و سرمایه گذاری تبدیل کرده است :
1 – زیرساخت های درجه یک
2 – طرح های تشویقی و حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران
3 – شرایط مالیاتی رقابتی
4 – بستر سرمایه گذاری ایمن
5 – کیفیت زندگی
6 – اقتصاد پیشرو
7 – بازیگر جهانی
8 – بهره وری بالا
9 – نیروی کار بسیار عالی و متخصص
10 – قدرت نوآوری
مزیت های تحصیل در آلمان
آلمان با داشتن ۱۲% از کل دانشجویان جهان در مقام دوم بعد از آمریکا(۳۰%) قرار دارد. این بدین معناست که از هر نه دانشجویی که خارج ازکشور خود مشغول به تحصیل است، یکنفر آلمان را انتخاب می کند.
دانشگاههای آلمان مانند هایدلبرگ یا برلین طی قرون گذشته در زمره بهترین دانشگاههای دنیا بوده اند. دانشمندان آلمانی مانند آلبرت انیشتین را امروز بچه ها نیز در گوشه و کنار دنیا می شناسند. بیش از ۳۰ جایزه نوبل تاکنون به محققین آلمانی تعلق گرفته است.
آلمان برای همه کسانی که می خواهند در خارج از کشور خود تحصیل کنند جذاب است. هزینه ها ی مناسب برای تحصیل نیز جذابیت بیشتری به این دانشگاهها بخشیده است. هزینه های دانشگاه های دولتی آلمان به مراتب کمتر از آنچه در آمریکا باید پرداخت شود، است. علاوه براین بورس های تحصیلی زیادی نیز وجود دارند.
درباره آلمان
اقتصاد آلمان
آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی (نرخ تبدیل ارز)و پنجمین تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) را در جهان دارد. جایگاه اقتصادی این کشور در جهان بعد از انقلاب صنعتی و همزمان با تشکیل آن مطرح شد و تا به امروز از آن به عنوان یک کشور پیشرو و نوآور و همچنین سرمایه گذار در پروژه های تحقیقاتی اسم برده می شود.
در سال ۲۰۱۲، این کشور سومین صادر کننده جهان (۱٫۴۹۲ تریلیون دلار) و سومین وارد کننده جهان (۱٫۲۷۶ تریلیون دلار) بوده است.
از جمله نهادهای اقتصادی این کشور می توان به گروه فولکسواگن، زیمنس و دویچه بانک اشاره کرد.
اکثر افراد شاغل (۷۳٫۵۳ درصد) در بخش خدمات در آلمان به کار گرفته شدهاند از جمله در حمل و نقل، هتلها و رستورانها، خدمات اجتماعی و بهداشت و درمان، مسکن و بخش مالی. بخش تولید ۲۴٫۴ درصد از نیروی کار را در خود دارد که در حوزههایی نظیر شیلات، کشاورزی و جنگلداری مشغول هستند. نرخ بیکاری در این کشور در فوریه ۲۰۱۴ برابر ۵٫۱ درصد بوده است.
صنایع سنگین و مهندسی در منطقه "روهر"، شیمیایی در شهرهای كنار رود "راین" و وسایل نقلیه موتوری در مراكز بزرگ ایالتی مانند "اشتوت گارت" تمركز دارد.
آلمان به جز زغال سنگ و زغال سنگ قهوه ای و ذهیار نسبتا كوچك سنگ آهن، بوكسیت، سنگ مس، نیكل، قلع، نقره، پتاس و نمك، ذخایر طبیعی نسبتا كمی دارد و شدیدا به واردات متكی است.
بانك داری و امور مالی از منابع مهم درآمد ارزی آلمان است و فرانكفورت یكی از مراكز اصلی امور مالی و تجاری در جهان است.
محصولات مهم كشاورزی و دامداری آلمان شامل رازك (برای آبجو)، انگور (برای شراب)، چغندر قند، گنام، جو و لبنیات است.
تاریخ آلمان
تاریخ آلمان را می توان به چندین بخش اصلی، براساس رویدادهای واقع شده، تقسیم کرد.
ژرمن ها در دوران باستان، آمیزه ناهمگونی از قبایل بودند که اروپا را در محدوده میان رودخانه های "راین" و "ویستولا" و میان رود "دانوب" و دریای شمال و دریای بالتیک اشغال می کردند. رود "راین" همواره از سوی رومیان به عنوان مرز ایده آل امپراتوری روم و ژرمن ها شناخته می شد.
فرانک ها دیگر ژرمن هایی بودند که از "گرمانیا" به سوی غرب روانه شدند، به مسیحیت گرویدند و این سرزمین را پایگاه تاخت و تازهای بعدی خود به سرزمین های خاوری و دل امپراتوری روم کردند. در شمال نیز فرانک ها، دیگر قبایل ژرمن را فرمانبردار خود کردند و رفته رفته امپراتوری برزگی را به هم آوردند که مهار همه اروپای باختری به جزء شبه جزیره ایبری را در دست داشت. اوج اقتدار امپراتوری فرانک در روزگار "شارلمانی" بود. او توانست شمال ایتالیا، از جمله رم را به قلمرو خود بیفزاید . با تجزیه شدن امپراتوری شارلمانی، در نواحی شرقی قلمرو آن، امپراتوری قرون وسطایی آلمان شکل گرفت.
پس از دروان پادشاهی مقدس روم، در زمان پادشاهی "اوتوی اول" معروف به اوتوی کبیر، که از سال ۹۳۶ میلادی آغاز شده بود؛ با تاسیس امپراتوری جدیدی، بر وحدت آلمان ها افزوده گشت و آلمان به صورت یکی از مطرح ترین قدرت های اروپایی درآمد. اختلافات امپراتوری آلمان با مقام پاپ که از زمان "هنری سوم" و "هنری چهارم" بروز کرده بود، منجر به قطع روابط با پاپ در زمان پادشاهی" شارل چهارم" شد. هم زمان، اصلاحات مذهبی "مارتین لوتر"، مذهب پروتستان را به وجود آورد و اتحادیه پروتستان ها به سال ۱۶۰۸ تشکیل شد. جنگ های ۳۰ ساله که سراسر اروپا را فرا گرفت (۱۶۱۸ تا ۱۶۴۸) موجب شد در داخل سرزمین آلمان 2 دولت نیرومند اتریش و پروس به وجود بیاید.
از 1871 تا 1918، آلمان متحد و توسعه طلب كوشید تا نفوذش را در سراسر اروپا گسترش دهد، در عرصه تجارت و نیروی دریایی با بریتانیا به رقابت پرداخت و امپراتوری استعماری ساخت.
شكست در جنگ جهانی اول منجر به از دست رفتن سرزمین های بسیار در اروپا و مستعمرات، منجربه پایان پادشاهی های آلمانی، تحمیل مبالغ هنگفتی غرامات جنگی و اشغال "راینلند" به دست نیروهای متفقین تا سال 1930 شد.
پس از جنگ جهانی اول حزب نازی خواهان برقراری دولتی قدرتمند و متمركز، سیاست خارجی جنگ طلب، حفظ خصوصیات نژاد آلمانی و فسخ توافق های پس از جنگ شد، در 1933 ، رهبر حزب نازی آدولف هیتلر (1889 تا 1945) صدر اعظم و در 1934 رئیس جمهور شد.
او اتریش را ضمیمه خود ساخت (1938)، چكوسلواكی را تجزیه كرد (1939) و اقدام به نابود سازی یهودیان و دیگرانی كرد كه از نظر نازی ها پست بودند.
بریتانیا و فرانسه به آلمان اعلام جنگ كردند ولی برای كمك به لهستان كاری نمیتوانستنند انجام دهند.
در1944، متفقین با پیاده كردن نیرو در ساحل نرماندی آزاد سازی اروپای غربی را آغاز كردند و با پیشروی در بالكان آلمانی ها را ازخاك شوری بیرون راندند. هیتلر در آوریل 1945 خودكشی كرد و برلین در اوائل مه به دست شوروی ها سقوط كرد.
در اواخر دهه 1980، آلمان غربی نقش آهن ربای اقتصادی و فرهنگی برای بیشتر اروپای شرقی را داشت.
سرانجام «میخائیل گورباچف» رئیس جمهوری شوروی در ۶ژوئیه ۱۹۸۹ تز خانه مشترک اروپایی را مطرح ساخت و در روز ۹ نوامبر، ۱۹۸۹ یعنی نزدیک به سی سال پس از احداث دیوار برلین، دیوار برلین فرو ریخت. بعدازاین واقعه در سراسر آلمان به ویژه در برلین همه مردم به شادی و سرور پرداختند و سرانجام در ۱۲ سپتامبر ۱۹۹۰ اصل وحدت آلمان پذیرفته شد و دو نیمه شرقی و غربی آلمان پس از ۴۶ سال به یکدیگر پیوستند و آلمان واحد دوباره تشکیل شد. در مارس 1990، انتخابات آزاد در آلمان شرقی برگذار شد و در نتیجه حزب كمونیست به گروهی در اقلیت نزول كرد.
فرهنگ در آلمان
آلمان امروزی دارای شهرها و حوزه هایی است که آداب و رسوم دوک نشین ها و امیر نشین های سابق هنوز در آنها متجلی است. برای اینکه با خصوصیات یک فرد آلمانی آشنا شوید، ابتدا باید به شهر محل سکونت وی توجه کنید؛ برلینی ها، درسدنی ها، فرانکفورتی ها، هامبورگی ها، مونیخی ها و ... هر یک خصوصیات خاص خود را دارند.
از دیرباز مرزی نامرئی میان شمال و جنوب آلمان وجود داشته است و مردم محافظه کار شمال از مردم نه چندان توانای جنوب به دلیل تنبلی و سستی شان کناره گیری می کنند؛ این در حالی است که مردم جنوب، با طعنه هایی همچون "خشک" متقابلا پاسخ آنها را می دهند. جدایی نامحسوس تری نیز میان مردم محکم و سرسخت شرق آلمان و مردم شهرنشین و راحت طلب غرب آلمان نیز وجود دارد.
آلمان برای مردم بی خانمان و محروم اروپا و جهان همچون آهن ربا است؛ این کشور تعداد بسیاری از پناهندگان و جستوجوگران پناهندگی را در چند دهه گذشته جذب خود کرده است. با وجود این، جمعیت آلمان در حال پیر شدن است؛ بنابراین برای مردم این کشور اگرچه می خواهند استانداردهای بالای زندگی خود را حفظ کنند، پذیرش مهاجر اجتناب ناپذیر خواهد بود.
مردم آلمان به خاطر نداشتن تعصب طبقاتی به خود می بالند و جدا از نام های اشرافی و عده کمی که هنوز در قصرها زندگی می کنند، بیشتر مردم آلمان خودشان را جزء طبقه متوسط یا کارگر به حساب می آورند. به طور کلی، هیچ گونه موانع طبقاتی یا اشرافی بر سر راه موفق شدن در آلمان وجود ندارد (برخلاف انگلستان و فرانسه) و هر کس هر چند اصل و نصبش حقیر باشد، می تواند در راه رسیدن به اوج موفقیت تلاش کند.
صمیمی شدن با مردم آلمان دشوار است و زمانی که به خانه یا آپارتمانی جدید نقل مکان می کنید، به شما خوشامد نخواهند گفت و چنانچه بتوانید آلمانی صحبت کنید بر عهده شما است که آنها را برای صرف نوشیدنی دعوت کنید و خودتان را معرفی کنید.
مردم آلمان بسیار مطیع قانون می باشند (به جز مواقعی که پای محدودیت سرعت در میان باشد) و همه قوانین و مقررات را دقیقا رعایت می کنند.مردم آلمان مطیعانه از همه قوانین و مقررات پیروی می کنند و از تذکر دادن تخلفات دیگران خرسند می شوند. در آلمان برای هر چیزی قوانینی وجود دارد که صرف نظر از اینکه چقدر جزئی است، نباید از آنها سرپیچی شود. اگر از در ورودی برای خروج استفاده کنید یا چند سانتی متر جلوتر از خط کشی پارک کنید، همواره آلمانی شریفی در آن نزدیکی هست تا این موضوع را به شما گوشزد کند.
مردم آلمان شیفته اتومبیل (به خصوص از نوع وطنی) هستند و در عشق به وسایل نقلیه موتوری پس از مردم آمریکا در مکان دوم قرار دارند.
در آلمان هر کس با اتومبیل خود شناخته می شود: "مرسدس" مخصوص دکترها، سیاستمداران، مدیران صنایع و مربیان فوتبال، "پورشه" مخصوص افراد معروف و مورد توجه رسانه های گروهی (ستارگان پاپ و بازیکنان فوتبال) و "بی ام و" و "آئودی" مخصوص مدیران متوسط، مهندسان و آرایشگران است؛ روستاییان نیز "فورد"، "اپل"، و "فولکس واگن" می رانند. در آلمان به ندرت کسی اتومبیل خارجی خریداری می کند (به خصوص از نوع کره ای و ژاپنی)
تاریخ فرهنگی آلمان بسیار غنی است. تعداد بسیاری هنرمند، آهنگساز، شاعر، فیلسوف و نویسنده بزرگ از جمله "باخ"، "بتهون"، "هگل"، "نیچه"، "شیلر"، "شوپن" و "واگنر" از آلمان برخاسته اند.
منبع:http://germany.wcoe.net/
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان

کیفیت و کمیت نظام بیمه در کشورهای مختلف با توجه به سیاستگذاریها و منابع مالی متفاوت است. در این بین نظام بیمه درمانی آلمان باوجود پیچیدگیها، یکی از بهترین سیستمهای بیمه سلامت در جهان است.
برخورداری از صندوقهای بیمه درمانی مهمترین ویژگی بخش نظام خدمات درمانی آلمان است که پیشینهای نزدیک به یکصد سال دارد. نظام بیمههای درمانی و خدمات اجتماعی در آلمان بهعنوان یک «دولت رفاهی» بر این مبنا استوار است که همه شهروندان حق برخورداری عادلانه از تمامی خدمات درمانی را دارند و بار اصلی هزینهها در این زمینه بر دوش دولت است.
بیمههای درمان، حوادث و بیمه سالمندان و کارگران به ترتیب در سالهای 1883، 1884 و 1889 در آلمان به تصویب رسیدند و دولت در سالهای 1912 و 1927 بیمه فوت و بیکاری را نیز به نظام بیمه اضافه کرد.
از آنجایی که طبق قانون اساسی آلمان این کشور همواره یک دولت رفاهی دارد، تامین نیازهای اجتماعی شهروندان وظیفه دولت است. اگرچه این قانون دولت را موظف به ارائه بیمه تامیناجتماعی نمیکند، اما دولتها در این زمینه احساس مسئولیت میکنند و مردم نیز از برنامهریزی و سیاستگذاریهای دولت در این زمینه بهخوبی استقبال میکنند.
نگاه تجاری به بیمه
در آلمان صنعت بیمه یکی از بخشهای پویای تجارت به شمار میرود. دولت سالانه بودجه هنگفتی برای کار و خدمات اجتماعی در نظر میگیرد و بیش از 26 درصد از تولید ناخالص داخلی آلمان صرف تامین هزینههای نظام خدمات اجتماعی و دولتی میشود. بیمه خدمات درمانی و سلامت آلمان، که دو وزارتخانه بهداشت و کار و امور اجتماعی مسئولیت آن را به عهده دارند، 95 درصد از جمعیت را پوشش میدهد.
دولت آلمان از طریق دریافت مالیات عمومی، مالیات بیمهای، حقبیمه خصوصی از کارگر و کارفرما و درآمدهای عمومی بیمه، منابع مالی مورد نیاز برای ارائه این خدمات را تامین میکند.
در آلمان معمولا حقبیمه به طور مساوی بین کارگر و کارفرما تقسیم میشود، اما برای آن دسته از بیمهشدگانی که درآمد بالایی ندارند، دولت بخشی از این میزان را از طریق یارانه اعطایی و افزایش حقبیمه کارگران به عهده گرفته است. حقبیمهها براساس عواملی از قبیل سن، جنس، سطح سلامت فرد و زمان عضویت در بیمه تعیین میشود که میزان آن متناسب با سطح خدمات درخواستکننده است.
انواع مختلف بیمه تامیناجتماعی در آلمان
بیمه درمانی، بیمه بازنشستگی، بیمه بیکاری، بیمه حوادث حین کار و بیمه مراقبت پنج رکن اصلی نظام تامیناجتماعی آلمان را تشکیل میدهند.
بیمه خدمات درمانی بیمهای اجباری است اما مردم برای انتخاب شرکت یا موسسه ارائهدهنده این بیمه آزاد هستند. در حال حاضر بیش از 90 درصد از شهروندان آلمانی زیر پوشش انواع صندوقهای بیمه هستند، که شمار آن به بیش از هزار مورد میرسد. این صندوقهای بیمه به صورت دولتی و خصوصی در تمامی ایالتهای آلمان فعالیت دارند و از لحاظ میزان حقبیمه، موارد زیر پوشش، شاخص درآمد تعریفشده و طیف و گروه سنی افراد زیر پوشش تفاوتهایی با هم دارند.
صندوقهای بیمه خصوصی به طور معمول ارائهدهنده بیمههای تکمیلی هستند و برای پوشش برخی از هزینههای غیرمشمول بیمههای عمومی، پوششهای مازاد بر تعهد بیمه یا خدماتی با پوشش بهتر (مانند استفاده از اتاق خصوصی در بیمارستان) در نظر گرفته شدهاند.
البته در این نوع بیمهها ابتدا بیمار این نوع هزینهها را پرداخت میکند و موسسه بیمهکننده با دریافت مدارک و اسناد، بازپرداخت هزینههای یادشده را بر عهده میگیرد. به لحاظ اقتصادی ارائه تمامی خدمات در چارچوب بیمههای پایه امکانپذیر نیست. استمداد از بیمههای بخش تکمیلی یکی از راهکارهایی است که کشورهای مختلف جهان برای ارائه خدمات مختلف از آن استفاده میکنند. این پوشش، خدمات اضافی را در راستای طرحهای اساسی و جایگزین ارائه میدهد.
بیمه مکمل شامل مواردی همچون بیمه مکمل مراقبتهای درمانی درازمدت، خدمات دندانپزشکی، خدمات سرپایی و حتی پرداخت اقساط وام نیز میشود.
بیمه حوادث به طور کامل بر عهده کارفرماست. بیمههای بیکاری شامل حال افرادی میشود که در منزل اشتغال دارند، در حال گذراندن دوره کارآموزی یا در جستجوی کار هستند. البته این مزایا شامل مشاغل مقطعی، کوتاهمدت و غیردائم نمیشود. در این خصوص بخشی از مزایا زیر عنوان کمکهزینه فصلی نیز شامل افرادی میشود که به علت تغییر آبوهوا و فصول برای مدتی از کار بیکار میشوند.
حقبیمه بیکاری معادل 5/6 درصد از حقوق ناخالص ماهیانه است که نیمی از آن بر عهده کارفرماست. برای بهرهمندی از این بیمه، فرد بیکار باید طی دو سال پیش از بیکاری، حداقل یک سال حقبیمه پرداخت کرده باشد. بیکاری مقطعی، ورشکستگی کارفرما یا دریافت نکردن حقوق ماهیانه به علت نبود توانایی مالی، از دیگر موارد مشمول مزایای این بیمه به شمار میروند.
چتر بزرگ بیمههای درمانی
بیمههای درمانی در آلمان شامل طیف وسیعی میشوند که میتوان آنها را به لحاظ نوع و سازمان متولی به این ترتیب تقسیمبندی کرد: بیمههای خدمات درمانی که صندوقهای بیمه منطقهای، کارگری، صنفی، جایگزین و صندوقهای بیمه ملوانان مسئولیت آن را بر عهده دارند.
بیمه کشاورزان زیر نظارت صندوقهای بیمه کشاورزی صورت میپذیرد. بیمه حوادث که شامل طیفی وسیع از بیمه اصناف، دولت، صندوق بیمه حوادث راهآهن، صندوق بیمه حوادث پست و تلگراف و صندوقهای بیمه ایالتها میشود. بیمه بازنشستگی کارگران و کارمندان نیز از طرف موسسههای بیمه ایالتی و کارمندان بر عهده گرفته شده است. بیمه معدنچیان که شامل بیمه مراقبت، بیمههای درمانی و بیمه بازنشستگی میشود، زیرمجموعه صندوق بیمه معدنچیان است.
در کنار بیمه ازکارافتادگی و بیمه بیکاری نیز طیف وسیعی از موارد مشمول در بیمه مراقبت نیز وجود دارد. تنوع بیمهها در آلمان دست بیمهشوندگان را در انتخاب باز میگذارد. حتی مراکزی وجود دارند که برای بهرهمندی از ارزانترین و باکیفیتترین بیمهها به شهروندان مشاوره میدهند. از سوی دیگر شهروندان میتوانند بدون درگیر شدن در بروکراسی اداری از طریق اینترنت برای بیمه مورد نظر خود ثبتنام و از خدمات آن استفاده کنند.
خدمات گسترده بیمه
در آلمان مستمری بازنشستگی در 65سالگی و با دستکم 5 سال سابقه بیمه تعلق میگیرد. مستمری ازکارافتادگی نیز در صورت ناتوانی کلی در انجام کار تعریف شده است. بیمه بازماندگان با شرایط خاص خود شامل بازماندگان متوفی اعم از زن و مرد بیوه میشود. البته برای فرزندان یتیم نیز تا 18سالگی مستمری ویژهای تعیین شده و پدر یا مادری که فرزند یتیم کمتر از سه سال داشته باشد از حق مستمری فرزند برخوردار است.
برای همه مادران و پدران بیمهشده شاغل نیز هرکدام به مدت 25 و 50 روز در سال حق مراقبت از کودکان بیمار وجود دارد. زنان بیمهشده نیز از مزایای 12ماهه بارداری و زایمان برخوردارند و خود دولت مزایای بارداری را برای زنان بیمهنشده میپردازد. از آنجایی که دولت آلمان سیاست افزایش جمعیت را دنبال میکند، پدر و مادری که تا 14ماهگی نوزاد بهتنهایی از او مراقبت میکنند، کمکهزینههایی دریافت میکنند.
تمامی فرزندان نیز تا زمانی که به سن قانونی برسند و مستقل شوند و حتی در مواردی تا بیش از 25سالگی از دولت مبلغی بهعنوان کمکهزینه دریافت میکنند. نکته جالب اینکه دولت برای تشویق خانوادهها به فرزندآوری برای کودک دوم بیش از کودک اول و برای کودک سوم بیش از کودک دوم کمکهزینه در نظر میگیرد.
موضوعات مرتبط: درباره المانپزشکی المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمان ترکیبی از دشت و جنگل و کوه و ساحل و تعدادی جزیره و مجموعه ای از باتلاق ها و دریاچه ها است. در شمال این کشور سرزمین های پست قرار دارند که سواحل آن سدبندی شده است. دشت های پست شمالی به دشت های مرکز آلمان وصل می شوند. بزرگترین دشت های آلمان دشت های راین بالا، وستفالن و دشت های منطقه لایپزیگ هستند. در شمال آلمان تعداد زیادی برکه و دریاچه یافت می شود. در قلب آلمان رشته کوه های مرکزی قرار دارند، این رشته کوه ها شمال و جنوب آلمان را از هم جدا می کنند. کوه های هارتس، ارتس، فیشتل، هونسروک و جنگل های باواریا از شمال به جنوب کشیده شده اند. بلندترین کوه آلمان تسوگ اشپیتسه، در قسمت آلمانی رشته کوه آلپ در جنوب این کشور با ارتفاع ۲۹۶۲ متر است. آلمان در منطقه بادهای معتدل و خنک غربی میان اقیانوس اطلس و آب و هوای قاره ای در شرق قرار گرفته است. دامنه تغییر دما در آن اندک است. ریزش باران در تمام فصول ادامه دارد. دشت های پست اطراف راین با آب و هوایی ملایم، بایرن علیا با گاه گداری بادهای خشک و گرم از سمت جنوب، کوه های آلپ و منطقه هارتس با بادهای تند، تابستان هایی خنک و زمستان هایی پر برف از این قاعده تبعیت نمی کنند. این مناطق دارای آب و هوایی ویژه هستند.
موضوعات مرتبط: درباره المانگردشگری المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا را داراست و پس از آمریکا و ژاپن وچین چهارمین قدرت صنعتی جهان است.از نظر درآمد سرانه رتبه پنجم می باشد.رشد اقتصادی آلمان در سال ۲۰۰۷ برابر ۲٫۴ بوده است. آلمان جزو بزرگترین صادرکنندگان جهان است. بیشتر تولیدات آلمان تولیدات مهندسی بویژه صنایع الکتریکی، مکانیکی، خودروسازی، مواد شیمیایی، منسوجات، هوافضا، غذایی و وسایل نقلیه است. صنایع سنگین و مهندسی در منطقه روهر، شیمیایی در شهرهای کنار رود راین و وسایل نقلیه موتوری در مراکز بزرگ ایالتی مانند اشتوتگارت تمرکز دارد. آلمان همچنین در ساخت و بکارگیری توربینهای بادی واستفاده از انرژی خورشیدی در جهان پیشرو می باشد. از آغاز دهه ۱۹۸۰ ، رشد کلانی در صنایع تکنولوژی پیشرفته روی داده است. آلمان بجز ذغال سنگ معادن نسبتاً کوچک سنگ آهن، بوکسیت، سنگ مس، نیکل، قلع، نقره، پتاس و نمک، ذخایر طبیعی نسبتاً کمی دارد و شدیداً به واردات مواد اولیه متکی است.
موضوعات مرتبط: درباره الماناقتصاد المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
دیوار برلین یا دیوار برلن نام دیواری به طول ۱۵۵ کیلومتر و به ارتفاع ۲ متر بود که پس از خاتمهٔ جنگ جهانی دوم و شکست حزب نازی (حزب حاکم برآلمان) تأسیس شد. این دیوار در سالهای ۱۹۶۱ تا ۱۹۸۹ بهمدت ۲۸ سال شهر برلین را به دو منطقهٔ شرقی و غربی تقسیم کردهبود.این دیوار اصلیترین نماد جنگ سرد بود که به پردهٔ آهنین مشهور شد.
با بهبود تدریجی مناسبات میان شرق و غرب در اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی زمینهٔ فروپاشی دیوار برلین فراهم شد. در سال ۱۹۸۹ حکومت کمونیستی شوروی تصمیم گرفت دموکراسیسازی را به عنوان یک اصل در کشورهای اروپایی شرقی تحت نفوذ خود دنبال کند. اما در این میان اتفاقی افتاد که روند رو به پایان دولت آلمان شرقی را آغاز کرد. دولت کمونیستی مجارستان درهای خود را بر روی غرب گشود. در بیست و سوم آگوست ۱۹۸۹، مرزهای بین مجارستان و اتریش باز شد. از آنجا که مهاجرت بین کشورهای کمونیستی ممنوع نبود، ساکنان آلمان شرقی که مجاز به رفتوآمد به مجارستان بودند از طریق این کشور و نیز چکسلواکی به آلمان غربی و سایر کشورهای اروپای غربی رفتند. این مهاجرتها طی یک ماه به سرعت افزایش یافت. به طوری که در ماه سپتامبر حدود ۱۳ هزار نفر از اهالی آلمان شرقی به سمت مجارستان حرکت کردند تا بتوانند از طریق اتریش خود را به آلمان غربی برسانند.
در پاییز همان سال، تظاهرات اعتراضآمیز مردم نسبت به دولت آلمان شرقی شدت گرفت تا این که در هجدهم اکتبر همان سال اریک هونکر، رهبر آلمان شرقی از سمت خود کنارهگیری کرد و چند روز بعد ایگون کرنس جانشین او شد. دولت جدید تصمیم گرفت به ساکنان برلین شرقی اجازه دهد تا برای سفر به برلین غربی تقاضای ویزا کنند. با اعلام این مطلب از سوی دولت دهها هزار نفر از ساکنان برلین شرقی خود را به محلهای مشخص شده رساندند تا از مرز عبور کنند و به برلین غربی بروند. هجوم این جمعیت به کنار مرز ماموران و نگهبانان را دچار مشکل کرد. چرا که آنها برای مقابله با چنین جمعیتی آمادگی نداشتند. لحظه به لحظه بر انبوه جمعیت اضافه میشد. سرانجام ماموران مرز را گشودند و مردم توانستند از آن عبور کنند. در آن طرف مرز، اهالی برلین غربی برای استقبال از همشهریان سابقشان جمع شده بودند. به این ترتیب نهم نوامبر ۱۹۸۹ به روز فروپاشی دیوار برلین تبدیل شد. این دیوار ظرف روزها و هفتههای بعد و توسط کسانی که از دیگر نقاط آلمان شرقی خود را به برلین رسانده بودند به تدریج خراب شد. فروریختن دیوار برلین، اولین قدم در راه اتحاد مجدد دو آلمان بود که سرانجام در سوم اکتبر ۱۹۹۰ صورت گرفت.
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمان متشکل از 16 ایالت است که هر کدام
دارای پرچم و آرم مخصوص خود هستند.
موضوعات مرتبط: درباره المانایالات المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
کشور آلمان از ۱۶ ایالت (به آلمانی: Land یا Bundesland) تشکیل شدهاست.
۲ ایالت برلین و هامبورگ فقط یک شهر هستند. ایالت برمن نیز فقط از دو شهر تشکیل شدهاست. سیزده ایالت دیگر دارای چندین شهر و روستا میباشند.
- بادن-وورتمبرگ (Baden-Württemberg)
- بایرن (Bayern)
- براندنبورگ (Brandenburg)
- برلین (Berlin)
- برمن (Bremen)
- تورینگن (Thüringen)
- راینلاند-فالتز (Rheinland-Pfalz)
- زارلاند (Saarland)
- زاکسن (Sachsen)
- زاکسن-آنهالت (Sachsen-Anhalt)
- شلسویگ-هولشتاین (Schleswig-Holstein)
- مکلنبورگ-فورپومرن (Mecklenburg-Vorpommern)
- نوردراین-وستفالن (Nordrhein-Westfalen)
- نیدرزاکسن (زاکسن سفلی) (Niedersachsen)
- هامبورگ (Hamburg)
- هسن (Hessen)
موضوعات مرتبط: درباره المانایالات المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
در آلمان غذاهای يک سانی برای همه ی مناطق وجود ندارد. درعوض شمار زيادی غذاها ويژه ی مناطق مختلف اند. از نوعی ماهی دودی در کيل گرفته تا سوسيس سفيد با خردل شيرين در مونيخ. غذاهای محلی نيز مورد توجه آشپزهای سرشناس آلمانی هستند. کتاب راهنمای رستوران های ميشلين در تازه ترين چاپ خود در 2015 با ستاره های معروفش بیش از282 رستوران آلمانی را برگزيده است. بعد از فرانسه آلمان دارای بیش ترین رستوران سه ستاره است. هامبورگ و برلین سرآمد شهرهای آلمان در عرضه ی غذاهای خوشمزه اند. از جمله معروف ترين آشپزهای آلمانی هارالد ولفارت و ديتر مولر هستند. از سال 2009 روزنامه نگار آلمانی، یولیانه کاسپار، به عنوان اولین زن و اولین خارجی به سردبیری راهنمای رستوران میشلین انتخاب شده است.
موضوعات مرتبط: درباره المانغذاهای المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمان ازجمله قوی ترین قدرت های اقتصادی جهان و در عرصه ی دانش بسیار نوآور است. این کشور در عین حال دارای یک اقتصاد خلاق چشمگیر و یک حیات فرهنگی پرتحرک است. آلمان بزرگ ترین اقتصاد ملی در اتحادیه ی اروپا و چهارمین قدرت اقتصادی جهان است. این کشور دومین صادرکننده در جهان است. شرکت های آلمانی در عرصه ی بین المللی بسیار خوشنام اند. آن ها پشتوانه ی نشان مرغوبیت "ساخت آلمان" (Made in Germany)، نوآوری، کیفیت بالا و برتری فنی هستند. بخش های مهم اقتصاد آلمان را خودرو سازی، ساخت ماشین آلات، الکتروتکنیک، صنایع شیمیایی ، محیط زیست و فناوری نانو تشکیل می دهند. آلمان کشوری جذاب برای سرمایه گذاران خارجی است. 500 کمپانی بزرگ جهانی و در مجموع 45 هزار شرکت خارجی در آلمان حضور دارند.
موضوعات مرتبط: درباره المانشرکت های المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: مراسم الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
ترجمه: اتحاد، قانون و آزادی برای سرزمین پدری، آلمان! بیایید همه برای این هدف تلاش کنیم؛ برادرانه، با قلب ها و با دستانمان! اتحاد و قانون و آزادی دلیل خوشبختی ما هستند. در درخشش این اقبال، جوانه کن جوانه کن، سرزمین پدری، آلمان!
موضوعات مرتبط: مراسم الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: دیدنی های الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: دیدنی های الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
موضوعات مرتبط: دیدنی های الماندرباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
آلمان (به آلمانی: Deutschland، دُیچلند) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی: Bundesrepublik Deutschland: BRD)، کشوری در قاره اروپا با پایتخت برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد. مساحت آن ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیتترین کشور اروپا است.
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان
با سلام . به وبلاگ همه چیز درباره المان خوش امدید . با توجه به علاقه اینجانب به کشور زیبای المان تصمیم به راه اندازی این وبلاگ برای شناسایی زیبایی های وصف ناپذیر المان گرفتم .توصیف المان کمی سخت و در عین حال آسان است. این کشور پهناور و زیبا ، شهرتش را مرهون مردم، فرهنگ، هنر و غذا ها و آداب و رسوم خاصش است.کشور آلمان در قلب قاره اروپا قرار داشته و همواره نقشی مهم در تاریخ این قاره ایفا کرده است این کشور با فرهنگ منحصر به فرد، تاریخی تاثیرگذار، سبک غذایی شگفت انگیز و معماری هنرمندانه خود، دیدنی های زیادی برای هر گردشگر خواهد داشت. غذاهای آلمانی اگرچه در سطح جهان دارای شهرت و آوازه غذاهای فرانسوی نیستند اما این کشور دارای طیف وسیعی از غذاهای بسیار خوشمزه و متنوع و نوشیدنی های مشهور است. مردم المان مردمی مهربان و خوش اخلاق و بی ریا هستند . امیدوارم با مطالب وبسایت بتونم هر چه بیشتر شمارو با کشور زیبای المان اشنا کنم
موضوعات مرتبط: درباره المان
برچسبها: همه چیز درباره المان